Kundeservice og webshoplager - Du står muligvis ved en skillevej. Din webshop har vækstet så meget, at du ikke længere har lagerplads nok til at opbevare dine varer. Måske har du også opdaget, at din kundetjeneste trænger til en opgradering.

Du kan glæde dig over, at PakkecenterNORD tilbyder både webshoplager og kundeservice. En af de mange fordele ved at vælge vores lagerservices, er at du får adgang til moderne lagerfaciliteter. Vores pakkecentre er rene, tørre og opvarmede. Derudover er de placerede på strategiske steder med let adgang til motorvejsnettet.

Når du outsourcer din lagerfunktion til os, er det ikke længere dig, der skal stå for de mange praktiske opgaver, der skal løses. Hos PakkecenterNORD lægger vi stor vægt på effektivitet og præcision, når det gælder vores rolle som webshoplager og kundeservice ansvarlig.

Vi er 100 % kundefokuserede og forstår, hvor vigtigt det er for din virksomhed, at dine kunder føler, at der bliver taget hånd om dem og deres bestillinger. Vi har mange års erfaring med rollen som det sidste led i din virksomheds værdikæde. Webshoplager og kundeservice er to funktioner, vi kender til fulde.

Kundeservice og webshoplager - PakkecenterNORD klarer nemt begge dele

Vi er specialister i lagerhåndtering og distribution for virksomheder med en webshop. Det vil altså sige, at vi håndterer alt fra leverancemodtagelse til afsendelse af bestillinger. Hvis der opstår udfordringer med de varer, en bestemt kunde har bestilt, håndtager vi det og sørger for en professionel kundeoplevelse. På den måde skaber vi mere værdi for din virksomhed, da dine kunder bliver ved med at handle hos dig. Vi yder altid personlig kundeservice.

Vi bestræber os for at besvare henvendelserne fra dine kunder med det samme. Hvis det drejer sig om en telefonisk henvendelse, så er vores venlige medarbejdere klare til at tage telefonen. Det giver en god kundeoplevelse og kan føre til positiv omtale.

Vi står gerne for din kundetjeneste på alle hverdage, både telefonisk og på mail. Vores erfarne medarbejdere har nemt ved at lære og tilpasse sig nye webshop. Vi løser altid kundens spørgsmål efter dine anvisninger.

Kontakt PakkecenterNORD ApS i dag på tlf.:+45 71 99 99 43 og få flere oplysninger om vores serviceydelser inden for lagerhåndtering. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

envelopephone-handsetmap-marker