Vores ydelser - læs hvad vi kan hjælpe dig med

- Vi gør os umage

Pluk og Pak

Som kunde hos os oplever du fordelen af vores eget udviklede WMS-system, som sikrer at jeres kunder modtager deres ordre uden fejl og til den lovede dato. Vi kan håndtere både FIFO (first in - first out), datostyring og zonepluk.

Da vi hele tiden udvikler vores WMS-system efter markedet og vores kunder har vi en meget lav fejlprocent på forsendelser, og skulle vi mod forventning lave en fejlforsendelse dækker vi selvfølgelig de ekstra pakke- og forsendelsesomkostninger. Ønsker I at bruge jeres egen emballage og/eller flyers og postkort med i jeres ordrer efterkommer vi også dette.
Pak og Pluk

Fragt og Forsendelse

Som kunde hos os får du del i et fordelagtigt fragtsamarbejde med Coolrunner, som åbner muligheden for at brede jer ud i flere lande uden fordyrende mellemled og tunge fragtpriser. Gennem en aftale med Coolrunner kan vi på nuværende tidspunkt tilbyde fragt med bl.a.
Bring, DAO, PostNord, GLS, HeltHjem, DHL, PostNL, Royal Mail, Posti, Yodel, Colisprive, Danske Fragtmænd, Dansk Distribution, MTD/EarlyBird, M.fl.

Levering

Varemodtagelse

Som kunde hos os skal du ikke bekymre dig om alt det praktiske omkring varemodtagelsen, da vi tager trygt imod dine varer og sørger for at de kommer på lager hurtigst muligt.

Vi benytter os af varens EAN-nummer, hvilket mindsker muligheden for fejl, og gør at I trygt kan sidde og følge med i varemodtagelsen via vores online lagerstyringssystem.

Som en ekstra ydelse tilbyder vi også fullfillment opgaver mod et ekstra fee, såsom udarbejdelse af gaveæsker, påsætning af stregkoder, tømning af containere mv. Vi er også godkendt til håndtering af fødevarer og økologiske fødevarer.
varemodtagelse

Lagerstyring

Som kunde hos os får I tilgang til jeres helt egen side på vores online lagerstyringssystem hvor I kan følge med i ordre flowet og varemodtagelsen i realtid.

Her har I muligheden for at rette i eksisterende ordrer eller helt stoppe en ordre. I kan også tilføje nye varenumre til lagerlisten eller ændre i allerede eksisterende varenumre. Alle rettelser eller ændringer sker i realtid, hvilket giver jer fuld kontrol over jeres ordrer og varelager.
Lagerstyring
envelopephone-handsetmap-marker