Har din virksomhed en webshop? Er jeres omsætning vokset sig så stor, at I er løbet tørt for lagerplads? Har I tænkt jer at finde et pakkecenter, hvor man tilbyder både opbevaring og lagerlogistik? Så behøver I ikke at søge videre. PakkecenterNORD er et pakkecenter, der tilbyder lager og logistisk. Vi har seks pakkecentre i strategiske placeringer. Det vil altså sige, at din virksomhed har flere valgmuligheder med hensyn til lagerlogisk hos os.

PakkecenterNORD tilbyder smarte løsninger inden for lagerlogistik til virksomheder, der efterspørger helhedsløsninger med hensyn til lager og logistik. Vi har været kåret som gazellevirksomhed, fordi vi er en virksomhed i hastig vækst. Vores kunder kan bekræfte, at vi er specialister i lagerhåndtering og distribution for virksomheder med en webshop. Det skyldes, at vi håndterer alt fra varemodtagelse til afsendelse af bestillinger. Sådan sikrer vi, at dine kunder får leveret deres ordrer hurtigst muligt. Vores tilbud inden for lagerlogistik er nogle af de mest konkurrencedygtige på markedet. Vores pakkecentre er rene, tørre og opvarmede. Derudover er de placerede på strategiske steder med let adgang til motorvejsnettet.

PakkecenterNORD tilbyder helhedsløsninger inden for lagerlogistik

Da PakkecenterNORD er en pluk og pak lager, har vi et avanceret WMS-system, der sørger for, at din lagerbeholdning hos os altid er i gode hænder. Vores dygtige lagermedarbejdere har mange års erfaring med lagerstyring og lagerhåndtering. Derfor er vores fejlprocent næsten lig nul. Vi optæller, tjekker, registrerer og organiserer alle dine varer med stor præcision. Når vi plukker, pakker og sender varerne, gør vi det med perfekt nøjagtighed. Det er din garanti for, at dine varer bliver håndteret korrekt og efter dine anvisninger.

Lagerlogistik hos PakkecenterNORD foregår gnidningsfrit, blandt andet fordi vi har et tæt samarbejde med Coolrunner. Derfor kan vi tilbyde en attraktiv portoaftale med dag-til-dag leveringer, hvis det ønskes. Det sætter os i stand til at tilbyde en række logistiske løsninger, som gør det nemmere for dig.

Kontakt PakkecenterNORD ApS i dag på tlf.:+45 71 99 99 43 og få flere oplysninger om vores serviceydelser inden for lagerhåndtering. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

envelopephone-handsetmap-marker