Måske har din virksomhed i længere tid overvejet at outsource jeres lagerstyring. Også selvom I har jeres betænkeligheder, kan der være mange fordele ved at gøre det. For det første opnår din virksomhed en større grad af fleksibilitet. Det er sådan, fordi din virksomhed kun kommer til at betale for den lagerplads, som bliver anvendt til opbevaring.

Hos PakkecenterNORD er priserne konkurrencedygtige og det giver betydelige besparelser på bundlinjen. Derudover slipper din virksomhed for at skulle vedligeholde lagerfaciliteterne. Det har selvfølgelig stor betydning for jeres budget.

Hos PakkecenterNORD er vi specialister i lagerstyring og distribution af varer. Vi har udviklet os til et moderne og innovativt pakkecenter, hvor lagerstyring og lagerhåndtering har en fejlprocent, der er næsten lig nul. Det skyldes vores WMS-system, som vi selv har udviklet. Derudover har vi nogle dygtige lagermedarbejdere, som altid sørger for, at dine varer bliver håndteret efter dine anvisninger.

En anden fordel, der er værd at nævne, er, at vi har pakkecentre på flere lokationer. Det betyder, at du kan vælge mellem de pakkecentre, der er mest hensigtsmæssige for din virksomhed, når det kommer til placering og logistik.

PakkecenterNORD – Et pakkecenter med topmoderne lagerstyring

Vores lagerstyring bygger på vores avancerede WMS-system. Systemet inkluderer en webportal, du kan tilgå ved hjælp af dit personlige login. På den måde kan du og din virksomhed holde styr på varestrømmen og den aktuelle status for jeres lagerbeholdning. Logistikken er heller ikke noget, du behøver at bekymre dig om.

Vi har et tæt samarbejde med Coolrunner, og derfor kan vi tilbyde en attraktiv portoaftale. Det gør sig også gældende for dag-til-dag leveringer. Det har afgørende betydning for vores kunder, hvis virksomheder har en webshop. Vi plukker og pakker dine ordrer året rundt med cut-off helt til kl. 21.00. Dette giver dig stor fleksibilitet og sørger for, at dine kunder får leveret deres bestillinger hurtigst muligt. Vores priser inkluderer varemodtagelse, emballage, administration, returhåndtering mv.

Kontakt PakkecenterNORD ApS i dag på tlf.:+45 71 99 99 43 og få flere oplysninger om vores serviceydelser inden for lagerhåndtering. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

envelopephone-handsetmap-marker