Har du tænkt dig at starte en webshop op? Har du allerede etableret en webshop, der er i vækst? Søger du en webshoplager?

Uanset hvor din virksomhed holder til geografisk,  så passer vores webshop lagerservices til dine behov. Hos PakkecenterNORD er vi specialister i lagerhåndtering og distribution for virksomheder inden for E-handel. Så hvis du har en webshop og kunne tænke dig en webshoplager, er du landet på den helt rigtige hjemmeside.

Hos PakkecenterNORD har vi selv udviklet vores WMS-system. Det betyder, at du og din virksomhed får adgang til et system, som vi til enhver tid kan tilpasse, så det opfylder dine behov. Det giver din virksomhed større fleksibilitet og mulighed for at stille om, hvis omstændighederne ændrer sig.

Vores webshoplager klarer mange praktiske opgaver for din virksomhed. Vi kan blandt andet stå for varemodtagelse. Det vil altså sige, at vi modtager dine varer fra dine leverandører og sørger for korrekt optælling. Hvis du har behov for, at vi klarer mærkning med stregkoder eller andre ydelser, så varetager vi gerne enhver opgave, der hører med til varemodtagelse og lagerhåndtering.

PakkecenterNORD – En webshoplager til konkurrencedygtige priser

Vores konkurrencedygtige priser inkluderer også Pick and Pack. Det er en smart ydelse, fordi dine ordrer plukkes og pakkes efter dine anvisninger. Vi gør også ordrene klare til afsendelse og dine lagertal opdateres helt automatisk. Da du får adgang til vores webportal med eget login, kan du altid følge med i, hvad der sker på dit lager, når det gælder ordrer, varemodtagelse, afsendelser med mere. Vores skarpe priser er inklusiv administration, emballage, forsikring, returhåndtering og lignende. Som du kan høre, er der mange grunde til at vælge PakkecenterNORD.

Hos PakkecenterNORD har du altid styr på dit lager, fordi vi har et meget effektivt WMS-system. Derfor kan du være sikker på, at vores lagerhåndtering og distribution lever op til dine forventninger. Vi pakker 7/365 og har cut-off helt til kl. 21.00. Det er din garanti for, at dine kunder modtager deres bestillinger hurtigst muligt.

Kontakt PakkecenterNORD ApS i dag på tlf.:+45 71 99 99 43 og få flere oplysninger om vores serviceydelser inden for lagerhåndtering. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

envelopephone-handsetmap-marker