Har din virksomhed en webshop? Har jeres omsætning vækstet så meget, at I nu er på udkig efter en pluk og pak lager? PakkecenterNORD er et pick and pack lager, hvor du trygt kan opbevare dine varer. For os har det afgørende betydning, at dit lager bliver håndteret efter dine anvisninger. Derfor har vi udviklet os til et moderne og innovativt pakkecenter, hvor effektivitet og præcision styrer alle vores aktiviteter.

Vi råder over adskillige pluk og pak lagre i Danmark. Vores pakkecentre med pluk og pak står for varemodtagelse fra dine leverandører. Vi håndterer også returvarer fra dine kunder og sørger for, at de når frem hurtigst muligt. Vi optæller, tjekker, registrerer og organiserer alle dine varer i vores pakkecentre. Når en kunde lægger en ordre i jeres webshop, bliver den automatisk overført til os. Vi plukker, pakker og sender varerne med det samme. Samtidig sørger vi for, at dine kunder modtager de nødvendige track & trace informationer.

PakkecenterNORD – En pluk og pak lager med stor effektivitet

Som virksomhed forventer man, at det pick and pack lagerhotel, man benytter, har styr på ens lagerbeholdning. Hvis ens pluk og pak lager har en høj fejlprocent, går det ud over ens indtjening og kundetilfredshed. Derfor er det afgørende, at man vælger et pick and pack lagerhotel, hvor der er tjek på tingene. Hos PakkecenterNORD har vi udviklet vores eget WMS-system, som sørger for, at vores lagerstyring lever op til dine forventninger. Vores system skaber også gennemsigtighed, fordi det giver dig mulighed for at optimere varestrømmen og reducere spild.

Som kunde får du adgang til vores webportal med eget login. Det betyder, at du altid kan vide, hvordan din nuværende lagerbeholdning ser ud. Det er din garanti for, at dit lager hos os bliver håndteret efter dine anvisninger. Som et moderne pakkecenter bestræber vi os for at være innovative og nytænkende. Derfor er vi ikke bange for at implementere nye idéer og alternative opbevaringsmetoder.

Kontakt PakkecenterNORD ApS i dag på tlf.:+45 71 99 99 43 og få flere oplysninger om vores serviceydelser inden for lagerhåndtering. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

envelopephone-handsetmap-marker