Varemodtagelse - Din virksomhed har måske tænkt sig at oprette en webshop, men I mangler lagerplads. Men det kan meget vel være, at I allerede har en webshop, men der er knap med lagerplads. Vi er sikre på, at I hos PakkecenterNORD kan finde en lagerløsning, der opfylder jeres behov og lever op til jeres forventninger.

PakkecenterNORD har seks pakkecentre. Vores centre tilbyder varemodtagelse fra jeres leverandører og modtagelse af returvarer fra jeres kunder.

Varemodtagelse stiller ofte store krav, fordi nogle leverancer kræver god logistik på grund af deres vægt eller størrelse. I vores pakkecentre råder vi over alt det udstyr, der skal til for at foretage varemodtagelse med præcision og efter dine anvisninger. Vi optæller, tjekker, registrerer og organiserer alle dine varer med stor omhu.

Hos PakkecenterNORD er vi altid opmærksomme på, at den måde, dine varer bliver håndteret på, har afgørende betydning for din virksomhed og dine kunder. Derfor gør vi os umage for at udføre et godt stykke arbejde, når det gælder varemodtagelse.

PakkecenterNORD – En webshoplager med varemodtagelse

Vores dygtige lagermedarbejdere sørger for udpakning og kontrol af de modtagne varer. Vi kontrollerer antallet af modtagne varer og tilbagerapportere til dig. Til formålet har vi udviklet vores eget WMS-system, der giver så stor en fleksibilitet, at det altid kan blive tilpasset dine behov og ønsker. Som kunde hos os får du adgang til vores webportal med eget login. På den måde kan du holde styr på varestrømmen og dermed følge jeres leverancemodtagelse, lager, ordrer, afsendelser med mere. Det er en helhedsløsning, du sikkert vil blive glad for.

Det der gør os til et moderne og innovativt pakkecenter, er, at vi har en bred vifte af lagerkompetencer inden for leverancemodtagelse, containertømning, ordreekspedition og klargørelse til forsendelse. Derfor kan du være sikker på, at dine varer er i trygge hænder fra start til slut. Det gør sig også gældende for returvarer fra dine kunder.

Kontakt PakkecenterNORD ApS i dag på tlf.:+45 71 99 99 43 og få flere oplysninger om vores serviceydelser inden for lagerhåndtering. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

envelopephone-handsetmap-marker